Onze Kaart

Gevarieerde kaart met allerlei klassiekers uit de brasseriekeuken. Aangevuld door wekelijkse suggesties.

Voorgerechten

KAASKROKET - 12 | 15

Kroket met smeuïge kaas in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (1 of 2)

GARNAALKROKET - 16 | 22

Garnaalkroket met grijze garnalen in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (1 of 2)

SCAMPI RED CURRYKROKET - 13 | 17

Kroket met scampi en pittige red curry met een  fris slaatje (1 of 2)

SCAMPI BLACK TIGER - 17

Scampi’s met saus naar keuze: diabolique, lookboter of lookroom.

RUNDSCARPACCIO - 17

Dun gesneden rundscarpaccio met Parmezaan, rucola en geroosterde pijnboompitten.

Menu's

VOORGERECHT

Kaaskroket
of
Scampikroket
of
Rundscarpaccio

HOOFDGERECHT

Chateaubriand
Belgisch witblauw | salade | champignon- of pepersaus suppl. 3

of

Scampi Black Tiger
Diabolique | lookboter | lookroom

of

Oostends vispannetje

DESSERT

Irish of Italian coffee
of
Verwenbordje 
suppl. 4

45

Hoofdgerechten

CHATEAUBRIAND - 27

Malse rundsfilet van Belgisch Witblauw champignon- of pepersaus – suppl. 3

HAMBURGER 'OOTRE SJOOSE' - 23

Sappige hamburger op een zachte bun met Bagynspek, cheddar en een pittige pepermayonaise

BEEF TERIYAKI - 25

Rundsvlees in een lichtzoete teriyakisaus met noedels en knapperige wokgroenten

SALADE KIP & SCAMPI - 27

Frisse salade met gegrilde kip en scampi

SALADE GEITENKAAS - 25

Salade met warme geitenkaas, krokant Bagynspek en gebakken appel

PASTO PESTO - 23

Smeuïge linguini met groene pesto, gegrilde kip en zachte burrata

OOSTENDS VISPANNETJE - 26

Romig vispannetje op Oostendse wijze, met kabeljauw, zalm, tongrol en gestoofde prei

SCAMPI BLACK TIGER- 27

Scampi’s met saus naar keuze: diabolique, lookboter of lookroom

KAASKROKET - 17 | 22

Kroket met smeuïge kaas in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (2 of 3)

GARNAALKROKET - 24 | 30

Garnaalkroket met grijze garnalen in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (2 of 3)

DUO VAN KROKETTEN - 21

Kaas- en garnaalkroket in een krokant panko-jasje met een fris slaatje

SCAMPI RED CURRYKROKET - 19 | 24

Kroket met scampi en pittige red curry met een fris slaatje (2 of 3)

KONINGINNEHAPJE - VOL-AU-VENT - 23

Malse kip, champignons en gehaktballetjes in een romige saus

STOOFVLEES - 23

Langzaam gegaargd rundvlees in een donkere biersaus, verfijnd met Tierenteyn mosterd

GOULASH - 23

Kruidige stoofpot van varkensvlees, paprika en ui in een rijke tomatensaus

GEGRILDE KIPBROCHETTE - 21

Malse kippenbrochette van de grill champignon- of pepersaus suppl. 3

Voor de kindjes

KONINGINNENHAPJE - VOL-AU-VENT - 12

Lekkere stukjes kip en kleine balletjes in een zachte saus

STOOFVLEES - 12

Zachte stukjes rundvlees in een lekkere saus met een vleugje mosterd,

KIPFILET - 12

Malse kipfilet met zoete appelmoes

Curryworst - 10

Een klassieker voor kinderen: frikandel

Dessert

VERWENBORDJE- 11

Mini-desserts om van te snoepen – een beetje van alles, voor wie niet kan kiezen

CRèME BRûLéE - 8

Zijdezachte vanillecrème met een krokant gekaramelliseerd suikerlaagje

MOELLEUX - 10

Warm chocoladecakeje met een lopend hart, vanille-ijs en rood fruit

COUPE VANILLE - 9

Romig boerenroomijs, met een rijke en volle smaak

DAME BLANCHE - 11

Romig boerenroomijs met warme chocoladesaus

APPELTAART - 8

Warme appeltaart met een bolletje romig vanille-ijs

WAFEL SUIKER - 5

Een luchtige Brusselse wafel

WAFEL MIKADO - 9

Een luchtige Brusselse wafel met warme chocoladesaus en romig vanille-ijs

TIRAMISU - 8

Luchtige tiramisu met koffie, amaretto en een vleugje cacao

Reservatie

telefoon
03 336 90 08