Onze Kaart
Gevarieerde kaart met allerlei klassiekers uit de brasseriekeuken. Aangevuld door wekelijkse suggesties.
Voorgerechten
KAASKROKET - 12 | 15
Kroket met smeuïge kaas in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (1 of 2)
GARNAALKROKET - 16 | 22
Garnaalkroket met grijze garnalen in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (1 of 2)
SCAMPI RED CURRYKROKET - 13 | 17
Kroket met scampi en pittige red curry met een fris slaatje (1 of 2)
SCAMPI BLACK TIGER - 17
Scampi’s met saus naar keuze: diabolique, lookboter of lookroom.
RUNDSCARPACCIO - 17
Dun gesneden rundscarpaccio met Parmezaan, rucola en geroosterde pijnboompitten.
Menu's
VOORGERECHT
Kaaskroket
of
Scampikroket
of
Rundscarpaccio
HOOFDGERECHT
Chateaubriand
Belgisch witblauw | salade | champignon- of pepersaus suppl. 3
of
Scampi Black Tiger
Diabolique | lookboter | lookroom
of
Oostends vispannetje
DESSERT
Irish of Italian coffee
of
Verwenbordje suppl. 4
45
Hoofdgerechten
CHATEAUBRIAND - 27
Malse rundsfilet van Belgisch Witblauw champignon- of pepersaus – suppl. 3
HAMBURGER 'OOTRE SJOOSE' - 23
Sappige hamburger op een zachte bun met Bagynspek, cheddar en een pittige pepermayonaise
BEEF TERIYAKI - 25
Rundsvlees in een lichtzoete teriyakisaus met noedels en knapperige wokgroenten
SALADE KIP & SCAMPI - 27
Frisse salade met gegrilde kip en scampi
SALADE GEITENKAAS - 25
Salade met warme geitenkaas, krokant Bagynspek en gebakken appel
PASTO PESTO - 23
Smeuïge linguini met groene pesto, gegrilde kip en zachte burrata
OOSTENDS VISPANNETJE - 26
Romig vispannetje op Oostendse wijze, met kabeljauw, zalm, tongrol en gestoofde prei
SCAMPI BLACK TIGER- 27
Scampi’s met saus naar keuze: diabolique, lookboter of lookroom
KAASKROKET - 17 | 22
Kroket met smeuïge kaas in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (2 of 3)
GARNAALKROKET - 24 | 30
Garnaalkroket met grijze garnalen in een krokant panko-jasje met een fris slaatje (2 of 3)
DUO VAN KROKETTEN - 21
Kaas- en garnaalkroket in een krokant panko-jasje met een fris slaatje
SCAMPI RED CURRYKROKET - 19 | 24
Kroket met scampi en pittige red curry met een fris slaatje (2 of 3)
KONINGINNEHAPJE - VOL-AU-VENT - 23
Malse kip, champignons en gehaktballetjes in een romige saus
STOOFVLEES - 23
Langzaam gegaargd rundvlees in een donkere biersaus, verfijnd met Tierenteyn mosterd
GOULASH - 23
Kruidige stoofpot van varkensvlees, paprika en ui in een rijke tomatensaus
GEGRILDE KIPBROCHETTE - 21
Malse kippenbrochette van de grill champignon- of pepersaus suppl. 3
Voor de kindjes
KONINGINNENHAPJE - VOL-AU-VENT - 12
Lekkere stukjes kip en kleine balletjes in een zachte saus
STOOFVLEES - 12
Zachte stukjes rundvlees in een lekkere saus met een vleugje mosterd,
KIPFILET - 12
Malse kipfilet met zoete appelmoes
Curryworst - 10
Een klassieker voor kinderen: frikandel
Dessert
VERWENBORDJE- 11
Mini-desserts om van te snoepen – een beetje van alles, voor wie niet kan kiezen
CRèME BRûLéE - 8
Zijdezachte vanillecrème met een krokant gekaramelliseerd suikerlaagje
MOELLEUX - 10
Warm chocoladecakeje met een lopend hart, vanille-ijs en rood fruit
COUPE VANILLE - 9
Romig boerenroomijs, met een rijke en volle smaak
DAME BLANCHE - 11
Romig boerenroomijs met warme chocoladesaus
APPELTAART - 8
Warme appeltaart met een bolletje romig vanille-ijs
WAFEL SUIKER - 5
Een luchtige Brusselse wafel
WAFEL MIKADO - 9
Een luchtige Brusselse wafel met warme chocoladesaus en romig vanille-ijs
TIRAMISU - 8
Luchtige tiramisu met koffie, amaretto en een vleugje cacao